Розвиток індустрії готельно-ресторанного бізнесу (HoReCa) на світовому ринку послуг

Автор(и)

  • М.Р. Главацький

Ключові слова:

світовий ринок туризму, HoReCa, сфера громадського харчування, цілі сталого розвитку, глобальні виклики, лояльність клієнтів

Анотація

В магістерській роботі досліджено теоретико-методологічні засади розвитку індустрії готельно-ресторанного бізнесу (HoReCa) на світовому ринку туризму та запропоновано практичні рекомендації щодо покращення взаємодії учасників сфери громадського харчування в Україні, зокрема проведено SWOT – аналіз міжнародної мережі кав’ярень Starbucks; проведено кореляційно-регресійний аналіз факторів впливу на кількість закладів громадського харчування в Україні та запропоновано механізм взаємодії учасників сфери громадського харчування в Україні.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-03-13

Номер

Розділ

Спеціальність 292 Міжнародні економічні відносини