Удосконалення системи планування діяльності організації

Authors

  • О.Д. Паламарчук Донецький національний університет імені Василя Стуса

Keywords:

система планування, оптимізація, ERP-система, прогнозування, автоматизація, харчова промисловість, конкурентоспроможність

Abstract

У кваліфікаційній (магістерській) роботі досліджено ефективність системи планування на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод", проаналізовано сучасні підходи до планування в харчовій промисловості та виявлено основні проблеми, що впливають на продуктивність підприємства. Показано методи аналізу та оцінки точності планових показників, а також розроблено стратегію оптимізації планування з використанням ERP-систем, автоматизації збору даних та прогнозування. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення процесів планування, які сприятимуть підвищенню ефективності управління ресурсами, зниженню витрат та покращенню точності прогнозування, що забезпечить конкурентоспроможність та стабільний розвиток підприємства.

Published

2025-10-09

Issue

Section

Спеціальність 073 Менеджмент, ОП «Менеджмент організацій та адміністрування»