Удосконалення системи планування діяльності організації

Автор(и)

  • О.Д. Паламарчук Донецький національний університет імені Василя Стуса

Ключові слова:

система планування, оптимізація, ERP-система, прогнозування, автоматизація, харчова промисловість, конкурентоспроможність

Анотація

У кваліфікаційній (магістерській) роботі досліджено ефективність системи планування на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод", проаналізовано сучасні підходи до планування в харчовій промисловості та виявлено основні проблеми, що впливають на продуктивність підприємства. Показано методи аналізу та оцінки точності планових показників, а також розроблено стратегію оптимізації планування з використанням ERP-систем, автоматизації збору даних та прогнозування. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення процесів планування, які сприятимуть підвищенню ефективності управління ресурсами, зниженню витрат та покращенню точності прогнозування, що забезпечить конкурентоспроможність та стабільний розвиток підприємства.

##submission.downloads##

Опубліковано

2025-10-09

Номер

Розділ

Спеціальність 073 Менеджмент, ОП «Менеджмент організацій та адміністрування»