Інформаційна технологія аналізу даних оцінки споживчої цінності товару

Автор(и)

  • В. В. Крохмалюк

Ключові слова:

інформаційна технологія; парсинг; обробка даних; аналіз даних; споживча цінність товарів; JSON; Python

Анотація

У кваліфікаційній (магістерській) роботі досліджено поняття інформаційної технології для аналізу даних оцінки споживчої цінності товару. Інформаційна технологія збирає актуальні дані про товар, за допомогою парсера з використанням мови програмування Python та додаткових бібліотек, таких як requests, BeautifulSoup, time та json. Після чого відбираються основні характеристики для їх нормалізації та вираховування вагових коефіцієнтів. На основі цих даних відбувається оцінка споживчої цінності товарів.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-02-28

Номер

Розділ

Спеціальність 122 Комп’ютерні науки