Обліково-аналітичне забезпечення оцінки та управління гудвілом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу

Автор(и)

  • М. В. Кірія

Ключові слова:

гудвіл; ділова репутація; внутрішній гудвіл; зовнішній гудвіл; позитивний і негативний гудвіл; методи оцінки гудвілу; внутрішньо створені активи; облік; аналіз; обліково-аналітичне забезпечення

Анотація

Кваліфікаційна робота присвячена вивченню ключових питань обліково-аналітичного забезпечення оцінки та управління гудвілом підприємств. Вивчено наукові думки щодо сутності поняття «гудвіл» та «ділова репутація». Проведено історичний аналіз його становлення в науковому світовому просторі, його нормативне обґрунтування. Проведено аналіз сучасних методів оцінки гудвілу.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-02-21

Номер

Розділ

Спеціальність 071 Облік і оподаткування