Лексико-граматичні та паралінгвістичні особливості ідіостилю в англійсько- та українськомовному кулінарному дискурсі (на матеріалі YouTube відео Джеймі Олівера та Євгена Клопотенка)

Автор(и)

  • А. Ю. Роллер Донецький національний університет імені Василя Стуса

Ключові слова:

ідіостиль; кулінарний дискурс; концептосфера ЇЖА; лінгвокультура; лексична своєрідність; граматична своєрідність

Анотація

Магістерську роботу присвячено вивченню лексико-граматичних та паралінгвістичних особливостей кулінарного дискурсу на базі відео Джеймі Олівера та Євгена Клопотенка.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-02-16

Номер

Розділ

Спеціалізація 035.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська